Profesori din întreaga lume au învăţat, la Centrul Spaţial din Huntsville, de la specialişti NASA, noi metode de predare pentru a creşte interesul studenţilor faţă de ştiinţă şi matematică. Iniţiativa face parte dintr-un program educaţional care se adresează profesorilor din întreaga lume. Anna-Monika Muscaş, profesoară de informatică din Oradea, a fost singura reprezentantă a ţării noastre la ediţia din acest an, se arată într-un comunicat remis redacţiei.
România a avut cea mai ridicată rată de succes în procesul european de selecţie, 45 de profesori români fiind aleşi să particiepe la programul Honeywell Educators în cei nouă ani de la înfiinţarea programului.
"Experienţa este unică, pentru că ai ocazia să înveţi tehnici noi de abordare a programei şcolare şi de a le trezi elevilor interesul pentru ştiinţă, într-un stil foarte practic", a precizat Anna-Monika Muscaş.
210 profesori din 27 de ţări şi 42 de state americane au participat la tabăra ce a avut loc în perioada 14 - 27 iunie. De la demararea programului în 2004, compania Honeywell Educators@Space Academy (HE@SA) a acordat burse pentru 1.756 de profesori, din peste 45 de ţări şi 50 de state americane, se mai arată în documentul citat.
F. A. Profesori din întreaga lume au învăţat, la Centrul Spaţial din Huntsville, de la specialişti NASA, noi metode de predare pentru a creşte interesul studenţilor faţă de ştiinţă şi matematică. Iniţiativa face parte dintr-un program educaţional care se adresează profesorilor din întreaga lume. Anna-Monika Muscaş, profesoară de informatică din Oradea, a fost singura reprezentantă a ţării noastre la ediţia din acest an, se arată într-un comunicat remis redacţiei.
România a avut cea mai ridicată rată de succes în procesul european de selecţie, 45 de profesori români fiind aleşi să particiepe la programul Honeywell Educators în cei nouă ani de la