Pentru o cină ultra-rapidă sau un mic dejun foarte consistent, vă recomandăm această reţetă, uşor de preparat, cu ceea ce avem prin frigider.
Ingrediente:
2 cartofi mari,
25 g unt,
2 ouă,
100 grame şuncă,
sare şi piper.
Mod de preparare:
Cele 2 ouă se bat spumă, se adaugă sare şi piper.
Şunca se rumeneşte puţin în tigaie cu cele 25g unt, apoi se adaugă cartofii raşi, iar deasupra se toarnă ouăle batute.
Se rumeneştepe o parte şi pe cealaltă.
Poate fi servită caldă, dimineaţa sau seara.
Pentru o cină ultra-rapidă sau un mic dejun foarte consistent, vă recomandăm această reţetă, uşor de preparat, cu ceea ce avem prin frigider.
Ingrediente:
2 cartofi mari,
25 g unt,
2 ouă,
100 grame şuncă,
sare şi piper.
Mod de preparare:
Cele 2 ouă se bat spumă, se adaugă sare şi piper.
Şunca se rumeneşte puţin în tigaie cu cele 25g unt, apoi se adaugă cartofii raşi, iar deasupra se toarnă ouăle batute.
Se rumeneştepe o parte şi pe cealaltă.
Poate fi servită caldă, dimineaţa sau seara.