O versiune a celebrei băuturi răcoritoare Coca-Cola produsă în Mexic face ravagii printre new-yorkezi, notează Daily Mail. Motivul îl reprezintă ingredintele pe care băutura le conţine.
Cotidianul britanic scrie că Coca-Cola produsă în Mexic este îndulcită cu zahar din trestie şi nu cu sirop de porumb, care este bogat în fructoză. Producătorii celebrei băuturi folosesc în Statele Unite un îndulcitor mai ieftin din cauza legilor care impun restricţii la import şi care fac aici zahărul mult mai scump.
Persoanele care au încercat ambele variante spun că băutura îndulcită cu zahăr din trestie are un gust şi o aromă superioară celei care conţine sirop de porumb.
Diferenţa dintre cele două produse nu este doar de gust, ci şi de bani. Astfel, o Coca-Cola mexicană costă un pic mai mult, dar cu toate astea băutura este un succes în America.
Coca-Cola îndulcită cu zahăr din trestie nu a mai fost produsă în Statele Unite ale Americii din 1985, atunci când compania a decis folosirea siropului de porumb bogat în fructoza, decizie care a micşorat costurile de producţie.
Siropul de porumb are gustul zaharului şi este folosit pentru a îndulci o gama largă de produse de la iaurt la dulciuri şi cereale.
O versiune a celebrei băuturi răcoritoare Coca-Cola produsă în Mexic face ravagii printre new-yorkezi, notează Daily Mail. Motivul îl reprezintă ingredintele pe care băutura le conţine.
Cotidianul britanic scrie că Coca-Cola produsă în Mexic este îndulcită cu zahar din trestie şi nu cu sirop de porumb, care este bogat în fructoză. Producătorii celebrei băuturi folosesc în Statele Unite un îndulcitor mai ieftin din cauza legilor care impun restricţii la import şi care fac aici zahărul mult mai scump.
Persoanele care au încercat ambele variante spun că băutura îndulcită cu zahăr din trestie are un gust şi o aromă superioară celei care