O versiune a bauturii racoritoare Coca-Cola indulcita cu zahar din trestie si nu cu sirop de porumb, bogat in fructoza, a devenit un adevarat succes printre new-yorkezi.
Producatorii celebrei bauturi folosesc in Statele Unite un indulcitor mai ieftin din cauzalegilor care impun restrictii la import si care fac aici zaharul mult mai scump, relateaza Daily Mail.
In aceste conditii new-yorkezii au devenit fanii Coca-Colei imbuteliata in Mexic, unde este indulcita cu zahar din trestie, lucru care ii ofera bauturii un gust si o aroma superioare celei americane.
Integral pe stirileprotv.ro
Foto: boio.ro Tag-uri: Coca Cola, Mexic, zahar
O versiune a bauturii racoritoare Coca-Cola indulcita cu zahar din trestie si nu cu sirop de porumb, bogat in fructoza, a devenit un adevarat succes printre new-yorkezi.
Producatorii celebrei bauturi folosesc in Statele Unite un indulcitor mai ieftin din cauzalegilor care impun restrictii la import si care fac aici zaharul mult mai scump, relateaza Daily Mail.
In aceste conditii new-yorkezii au devenit fanii Coca-Colei imbuteliata in Mexic, unde este indulcita cu zahar din trestie, lucru care ii ofera bauturii un gust si o aroma superioare celei americane.
Integral pe stirileprotv.ro
Foto: boio.ro Tag-uri: Coca Cola, Mexic, zahar