Fasolea verde este o legumă frecvent consumată ca fel principal sau garnitură în numeroase preparate culinare. Apreciată pentru gustul dulceag şi proprietăţile sale nutritive, fasolea verde permite pregătirea de reţete sănătoase şi săţioase.
Ingrediente:
- fasole verde sau galbenă
- morcov
- frunze de pătrunjel
- ceapă
- usturoi
- maioneză
- sare, piper.
Mod de preparare:
Se fierbe fasolea verde, se taie bucăţele mici.
Se rade morcovul, se taie pătrunjelul, ceapa şi se adaugă 2-3 căţei de usturoi, pisaţi. Se amestecă cu restul ingredientelor.
Se adaugă maioneza, sarea şi piperul.
Se amesteca bine.
Fasolea verde este o legumă frecvent consumată ca fel principal sau garnitură în numeroase preparate culinare. Apreciată pentru gustul dulceag şi proprietăţile sale nutritive, fasolea verde permite pregătirea de reţete sănătoase şi săţioase.
Ingrediente:
- fasole verde sau galbenă
- morcov
- frunze de pătrunjel
- ceapă
- usturoi
- maioneză
- sare, piper.
Mod de preparare:
Se fierbe fasolea verde, se taie bucăţele mici.
Se rade morcovul, se taie pătrunjelul, ceapa şi se adaugă 2-3 căţei de usturoi, pisaţi. Se amestecă cu restul ingredientelor.
Se adaugă maioneza, sarea şi piperul.
Se amesteca bine.