Cel puţin 15 persoane, printre care şi copii s-au ales cu toxiinfecţie alimentară după ce au mâncat la hotelul Meridian din Mamaia care aparţine ministerului de Interne. Opt dintre ele au fost duse la spital aseară. Direcţia medicală a MAI a demarat deja o anchetă epidemiologică pentru a vedea motivul pentru care turiştii au ajuns la spital cu toxiinfecţie alimentară.
Potrivit turiştilor care au ajuns la spital, meniul servit aseară la hotelul MAI cuprindea tochitură şi ciorbă de fasole, iar după ce au mâncat s-au simţit rău şi au sunat la 112. Când au ajuns primele ambulanţe la hotel şi alţi turişti au cerut ajutor. Toţi acuzau dureri abdominale şi vărsături, simptomele unei toxiinfecţii.
Ambulanţele au făcut naveta între Mamaia şi Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa. Unii au fost trataţi în holul hotelului sau în camere, iar opt dintre cei cu probleme, cei mai mulţi copii, au ajuns direct la spital.
Complexul hotelier din Mamaia în care s-au înregistrat cazurile de toxiinfecţie alimentară aparţine MAI, aşa că persoanele cazate în acest hotel erau poliţişti, jandarmi sau rude apropiate. Medicii de la Direcţia medicală a Ministerului de Interne au deschis o anchetă epidemiologică în acest caz.
Cel puţin 15 persoane, printre care şi copii s-au ales cu toxiinfecţie alimentară după ce au mâncat la hotelul Meridian din Mamaia care aparţine ministerului de Interne. Opt dintre ele au fost duse la spital aseară. Direcţia medicală a MAI a demarat deja o anchetă epidemiologică pentru a vedea motivul pentru care turiştii au ajuns la spital cu toxiinfecţie alimentară.
Potrivit turiştilor care au ajuns la spital, meniul servit aseară la hotelul MAI cuprindea tochitură şi ciorbă de fasole, iar după ce au mâncat s-au simţit rău şi au sunat la 112. Când au ajuns primele ambulanţe la hotel şi alţi turişti au cerut ajutor. Toţi acuzau dureri abd