TIMIS. Carbuni incinsi si ceaune pline in micuta localitate Dumbravita de langa Timisoara. Localnicii au pregatit cea mai buna tocanita din acest sfarsit de saptamana si au impartit-o cu spectatorii veniti chiar si din Timisoara.
24 de bucatari din Romania, Serbia si Ungaria s-au intrecut langa Timisoara. Fiecare bucatar a adus de acasa secretul pentru ca mancarea sa iasa mai buna ca a tuturor.
Ore in sir au fiert ingredientele in ceaune, iar bucatarii au invartit in ele de nenumarate ori pana s-au combinat mirosurile si aromele. Cu totii au apreciat ca bogracsul se face la foc mic pentru ca gustarea sa fie cea mai gustoasa. Unii au folosit retete vechi si nu s-au dezis de la ele, iar altii au venit cu idei noi si au pus fel de fel de ingrediente pentru a da savoare mancarii.
Gurmanzii au urmarit cu atentie procesul de fierbere si au gustat din beri pana tocanitele au fost luate de pe foc. Incet incet, tocanitele au fost numai bune de degustat. Cei mai buni bucatari au fost premiati de municipalitate.
Fesitivalul Tocanitei de la Dumbravita este la prima editie, insa promite ca va avea succes.
Vom reveni cu video!
TIMIS. Carbuni incinsi si ceaune pline in micuta localitate Dumbravita de langa Timisoara. Localnicii au pregatit cea mai buna tocanita din acest sfarsit de saptamana si au impartit-o cu spectatorii veniti chiar si din Timisoara.
24 de bucatari din Romania, Serbia si Ungaria s-au intrecut langa Timisoara. Fiecare bucatar a adus de acasa secretul pentru ca mancarea sa iasa mai buna ca a tuturor.
Ore in sir au fiert ingredientele in ceaune, iar bucatarii au invartit in ele de nenumarate ori pana s-au combinat mirosurile si aromele. Cu totii au apreciat ca bogracsul se face la foc mic pentru ca gustarea sa fie cea mai gustoasa. Unii au folosit retete vechi si nu s-au dezis de la ele, iar altii au venit cu