Două delegaţii chineze vin pentru 10 zile în România ca să verifice posibilitatea României de a exporta vaci şi carne de porc.
Potrivit unui comunicat de presă al Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), în perioada 22-31 iulie, reprezentanţi ai Administraţiei Generale pentru Controlul Calităţii, Inspecţiei şi Carantinei din Republica Chineză (AQSIQ) se vor documenta “cu privire la posibilităţile de export de bovine vii pentru reproducţie şi producţie de lapte şi pentru verificarea unor unităţi de procesare a cărnii de porc, şi a produselor din carne de porc, tot în vederea exportului acestor produse pe piaţa chineză”.
Cele două delegaţii vor verifica laboratoare, ferme şi unităţi de procesare. La sfârşitul lunii august se va semna, la Bucureşti, un Memorandum de Înţelegere privind sănătatea animală şi siguranţa alimentelor între autorităţile veterinare ale celor două ţări.
Două delegaţii chineze vin pentru 10 zile în România ca să verifice posibilitatea României de a exporta vaci şi carne de porc.
Potrivit unui comunicat de presă al Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), în perioada 22-31 iulie, reprezentanţi ai Administraţiei Generale pentru Controlul Calităţii, Inspecţiei şi Carantinei din Republica Chineză (AQSIQ) se vor documenta “cu privire la posibilităţile de export de bovine vii pentru reproducţie şi producţie de lapte şi pentru verificarea unor unităţi de procesare a cărnii de porc, şi a produselor din carne de porc, tot în vederea exportului acestor produse pe piaţa chineză”.
Cele două delegaţii vor verifica laboratoare, ferme şi unităţi de procesare. La sfârşitul lunii august se va semna, la Bucureşti, un Memorandum de Înţelegere privind sănătatea animală şi siguranţa alimentelor între autorităţile veterinare ale celor două ţări.