De ani buni, Ioana Ginghina se mentine in forma si incearca sa isi obisnuiasca sotul si fetita sa manance corect, astfel incat corpul sa nu aiba de suferit.
Mandra de casuta ei si de gradina de care are chiar ea grija, Ioana Ginghina si-a adaptat meniul la bunatatile din curte.
Cand vine vorba de ce mananca vara, actrita are grija sa foloseasca tot ce are la indemana si sa combine in asa fel incat sa nu se ingrase.
"Chiar acum dimineata, mi-am facut un smoothie din frunze de telina, frunze de menta din gradina mea, un pepene galben, zeama de lamaie si am mai simtit nevoia de un dulce si mi-am pus miere. Eu cam asa mananc vara, salate, smoothie-uri, fructe, sunt fan pepene rosu, faca sa o burta, dar imi place", a spus Ioana pentru CANCAN.ro.
Ioana Ginghina si Alexandru PapadopolSotul actritei nu ii impartaseste gusturile si nu a reusit sa renunte la carne. "Pe mine nici nu ma ajuta sotul, care e un carnivor innascut si pentru el fac ardei gras si dovlecei din gradina, am o recolta buna, si fac ardei umpluti cu carne tocata", a marturisit Ioana.
Meniul se continua dupa-masa, in cazul actritei, tot folosind ce are in curte.
"As continua cu o supa de rosii, mie imi place sa mananc mai sanatos, dar mult, si as putea sa mai mananc o salata cu rosii, castraveti, ardei, ceapa si o branza de capra, eu sunt o mare branzareasa. Daca e sa mai mancam ceva dulce, ar trebui sa facem pauza macar o ora, inainte de o mica gustare. Eu fac tot soiul de torturi raw vegane sau inghetate", a adaugat ea.
Ioana si-a invatat si fetita sa faca una dintre cele mai simple retete de desert.
"Am invatat-o pe Ruxi sa manance doar o simpla banana, pe care o bagi la congelator si dupa o bagi in blender si iese o inghetata foarte cremoasa si buna. Daca simti nevoia de dulce poti sa pui un pic de miere sau eu mai fac compromisul si pun fulgi de ciocolata.