Deşi există nenumărate alte metode de inducţie hipnotică, noi vom aplica metoda A3, care şi-a dovedit eficienţa în cazul a peste şapte milioane de subiecţi.
Este de dorit sa simţiţi mai întîi acţiunea unei sugestii, înainte ca dvs. să vă aflaţi în stare de relaxare profundă. Fiţi amabil şi aşezaţi-vă confortabil în fotoliu. Închideţi ochii şi deschideţi televizorul. Ţineţi ochii închişi şi imaginaţi-vă figura celui pe care tocmai îl auziţi vorbind. Este oare un politician? Un ministru? Sau poate un analist politic? Ah, sunt mai multe voci, de fapt e o dezbatere. Acum deschideţi ochii şi desfaceţi o bere. Turnaţi în pahar şi beţi cîteva înghiţituri. Într-adevăr, domnii şi doamnele de pe ecranul televizorului vorbesc foarte convingător despre ceva. Nu contează despre ce, nici nu trebuie să preocupe subiectul dezbaterii. Important e să înţelegeţi că guvernul intenţionează mărirea salariului minim la 1000 de lei.
Rămîneţi în această poziţie şi, într-o stare cît mai relaxată, faceţi un mic calcul. Cu cît va creşte salariul dumneavoastră? Acum puteţi închide din nou ochii. Vara viitoare veţi putea merge în concediu în Bulgaria, unde e mai ieftin. Auziţi, în direct, vocea primului ministru? Vă asigură o dată în plus că toţi membrii guvernului se ocupă de bunăstarea dvs. Aplecaţi capul într-o parte şi imaginaţi-vă cît va fi de bine. Cineva, o voce arţăgoasă, aduce vorba de un ministru corupt, dar nu trebuie să vă alarmaţi. Vocea aceea e imediat pusă la punct de moderator. În cazul ministrului despre care e vorba, funcţionează prezumţia de nevinovăţie. De fapt, toţi colegii săi de partid vă asigură că e un dosar politic. Omul e complet nevinovat, numai că, luat cu treburile guvernării, nu a avut timp să-şi dovedească nevinovăţia. Şi, în orice caz, chiar dacă va fi condamnat, va scrie o carte şi va ieşi din închisoare mai devreme. Iar de averea lui nu se va atinge