La invitaţia ziarului „ring”, expertul HoReCa (Hoteluri, Restaurante, Catering) Costin Staicu vă recomandă restaurante din Bucureşti. Articolele, scrise neconvenţional, vor fi extrem de practice şi vor răspunde la câteva întrebări simple: unde mâncăm, ce mâncăm şi cât ne costă.
În România, spre deosebire de Occident, nu există o cultură a luatului mesei în oraş. Am fost, pe rând, dezamăgiţi de produsele gustate sau am fost speriaţi de preţurile din meniu. Tocmai din aceste motive, am apelat la un specialist care ne va recomanda restaurante bune şi foarte bune, mâncăruri excelente şi preţuri rezonabile. Mai mult, Costin Staicu vă stă la dispoziţie la orice oră din zi (www.facebook.com/costin.staicu) sau doar la un apel distanţă (0734.201.275/ 0744.915.175, numere cu tarif normal), pentru a vă recomanda o locaţie şi un meniu ajustat în funcţie de bugetul de care dispuneţi.
„Mâncălătorii prin Micul Paris”
L-am rugat pe Costin să ne prezinte pe scurt detalii despre proiect. „După o viaţă de om – peste 30 de ani, începând cu 1981 - petrecută ca şi client al restaurantelor bucureştene, am tras, inevitabil, şi o concluzie cu valoare de descoperire a cercetătorilor britanici – este mult mai ieftină o notă de plată la restaurant decât una la psiholog sau decât reţeta de antidepresive de la farmacie. Aşadar, am trecut la fapte şi am devenit cel mai activ militant al ieşitului în oraş, indiferent de bugetul pe care îl ai disponibil – fie pentru o friptură de vită argentiniană, fie doar pentru o cafea sau o bere. Am început cu promoţia «Pofticiosul Săptămânii», care a constat în faptul că am invitat la restaurant 100 de fani de pe pagina mea de FaceBook, câte unul săptămânal, acesta venea cu încă o persoană, eu - cu «nefasta», şi trăgeam un chef de pomină cu mâncare şi băutură din belşug. Această promoţie avea un singur inconvenient, avea un t