Carmen Mihăilă, 49 de ani, din localitatea Podul Turcului, judeţul Bacău, a câştigat unul din concursurile lansate de Evenimentul culinar. S-a bucurat împreună cu prietena ei. Sursa: NICU DÎRDÎIACSursa: NICU DÎRDÎIAC
1 /.
N-a crezut că va câştiga atunci când ne-a scris la redacţie. Nici nu şi-a închipuit că vom adapta programul astfel încât să poată ajunge în Capitală. Cu toate astea, i s-a întâmplat: a câştigat premiul constând în o masă de două persoane la restaurantul lui Mircea Dinescu, „Lacrimi şi sfinţi”.
„Mi-a plăcut foarte mult interiorul, mâncarea şi mai ales vinul :), atmosfera generală. O să mai merg, apreciez foarte mult ce a făcut Mircea Dinescu acolo”, ne-a declarat Carmen Mihăilă, cititoarea noastră din localitatea Podul Turcului, judeţul Bacău. Femeia a venit tocmai din Bacău pentru a degusta produsele delicioase ale restaurantului cu specific românesc.
„Premiul mi-a venit mănuşă, că am venit în Bucureşti pentru întâlnirea de 25 de ani de la terminarea Facultăţii de Geologie. Am invitat o colegă să vină cu mine. Vă mulţumesc mult pentru premiul acordat!”, a declarat Carmen Mihăilă pentru Evenimentul culinar. Ea a mai primit un şorţ de bucătărie, cu însemnele revistei noastre şi Cartea regalăde bucate a Principesei Margareta a României.
Gustul desăvârşit şi designul mâncărurilor le-au încântat pe cele două cititoare ale Evenimentului culinar
Concurs!
Câştigă o masă în doi la restaurantul „Lacrimi şi sfinţi”, în valoare de 300 de lei! Trimite-ne pe culinar@evz.ro o reţetă de preparat cu specific româ nesc, însoţită de fotografii din timpul preparării. Câştigătorul va fi anunţat telefonic, dar şi în numărul următor.
Platoul „La Cetate”
Una dintre specialităţile restaurantului „Lacrimi şi sfinţi” este renumitul Platou „La Cetate”, cu produse făcute în „împărăţia” culinară a lui Mircea Dinescu.
Afumatură l