Unora le plouă în casă, altora le cad pereţii sau li se infiltrează apa în zid şi pardoseală. Proprietarii suportă şi cei de la asociaţie dorm. Locatarii au şi ei partea lor de vină căci, atunci când vine vorba de fondul de reparaţii şi de suportarea cheltuielilor pentru întreţinerea părţilor comune, mulţi se fac că... plouă.
Proprietarilor din blocul 311 arondat Asociaţiei nr. 6 Nicolae Titulescu, bunele intenţii ale reprezentanţilor asociaţiei de proprietari le dau mari bătăi de cap. După ce, în anul 2011, asociaţia a contractat o firmă ca să le repare acoperişul, proprietarii de la etajele superioare (7 şi 8) s-au trezit cu infiltraţii în pereţi. „După aceste reparaţii, mi-a plouat mie în casă. I-am chemat pe cei de la asociaţie, au văzut şi de atunci au trecut doi ani. Apa curge prin zid până la etajul 6. Probabil atunci când s-au făcut lucrările s-a întâmplat ceva la coloana pluvială. Eu nu pot să stau aşa, am reparat, dar degeaba, că peretele se macină din cauza apei. Doamna de la asociaţie mi-a spus că trebuia să stau eu pe bloc cu muncitorii să supraveghez lucrările. Atunci care este datoria administratorului?! Am înţeles că nici recepţia la lucrare nu au făcut-o cei de la asociaţie, că lucrarea are garanţie zece ani... Atunci de ce nu vin să repare ce au stricat? Sau să finalizeze lucrarea? Administratorul nu a urcat o singură dată să vadă ce se întâmplă aici. Eu ştiu că plătesc nişte bani şi vreau să mi se ofere nişte servicii. Domnul Dăbuleanu nu este deloc cooperant“, a spus Luminiţa Dumitru, unul dintre proprietarii afectaţi.
În aceeaşi situaţie este şi familia Scăunaşu. „În timpul lucrării, eu am mers de nenumărate ori la asociaţie, pentru că am văzut cum lucrează muncitorii. L-am chemat pe preşedinte, pe cel de la firmă. Au adus muncitori fără contract să lucreze aici. Am plătit 130 de milioane pe bloc. Din iarnă, au apărut infiltraţii,