Autorităţile locale speră ca pagina de internet să fie o carte de vizită atractivă pentru vizitatorii virtuali.
Administraţiile locale nu au bani pentru întreţinerea şi modernizarea drumurilor sau a obiectivelor din subordine, dar sunt obligate de lege să aibă un site. Paradoxul este arhi-cunoscut primarilor, dar unele dintre primării nu au reuşit, până acum, să se conformeze prevederilor legale. Este şi cazul Primăriei Pânceşti, care a avut un site, în urmă cu mai mult timp, dar care nu a fost întreţinut, din lipsă de fonduri. Acum, primarul comunei s-a decis să rezolve problema şi a apelat la o agenţie de servicii web. “Nu l-am fi făcut, probabil, dacă nu ne-ar fi obligat legea. Oricum, am plătit doar pentru cumpărarea domeniului şi realizarea paginii, nu am încheiat contract de mentenanţă, fiindcă fostul primar a avut o experienţă neplăcută în acest sens: avea contract de mentenanţă cu o firmă care nu făcea nimic, dar avea pretenţii să fie respectat contractul. De postarea informaţiilor şi optimizarea site-ului se va ocupa cineva din primărie, care ştie să lucreze în astfel de programe”, a afirmat Augustin Holmanu, primarul comunei Pânceşti.
Pe site-ul www.primariapancesti.ro se găsesc informaţii despre primarul, viceprimarul, consilierii comunei şi funcţionarii publici din primărie, o galerie foto – care este apreciată de vizitatori, dovadă fiind comentariul unui cetăţean căruia îi este dor de locurile natale -, analiza SWOT a comunei, proiecte de investiţii, informaţii despre bugetul local şi analiza socio-economică a comunei.
Autorităţile locale speră ca pagina de internet să fie o carte de vizită atractivă pentru vizitatorii virtuali.
Administraţiile locale nu au bani pentru întreţinerea şi modernizarea drumurilor sau a obiectivelor din subordine, dar sunt obligate de lege să aibă un site. Paradoxul este arhi-cunoscut primarilor, dar u