Unii se mândresc cu priceperea lor la gătit, alţii nu ştiu nici măcar să fiarbă un ou. Pentru aceştia din urmă, întreprinzătorii britanici de la Pork Farms au pus la punct o soluţie care le permite să obţină ouă fierte moi numai bune de mâncat, fără prea mare efort, scrie The Telegraph.
Soluţia, numită Dippy Egg, este formată dintr-un păhăruţ special şi un ou prefiert în coajă livrat într-o punguţă de plastic, care se scoate din punguţa lui, se pune în pahar în care se adaugă apă fiartă şi se lasă cinci minute.
După cele cinci minute, oul este numai bun de mâncat prin căpăcelul paharului şi poate fi luat şi în pacheţelul de prânz de la serviciu.
Unii se mândresc cu priceperea lor la gătit, alţii nu ştiu nici măcar să fiarbă un ou. Pentru aceştia din urmă, întreprinzătorii britanici de la Pork Farms au pus la punct o soluţie care le permite să obţină ouă fierte moi numai bune de mâncat, fără prea mare efort, scrie The Telegraph.
Soluţia, numită Dippy Egg, este formată dintr-un păhăruţ special şi un ou prefiert în coajă livrat într-o punguţă de plastic, care se scoate din punguţa lui, se pune în pahar în care se adaugă apă fiartă şi se lasă cinci minute.
După cele cinci minute, oul este numai bun de mâncat prin căpăcelul paharului şi poate fi luat şi în pacheţelul de prânz de la serviciu.