A luat bronzul la cea de a doua ediţie MasterChef şi se mândreşte cu asta. Ulterior, Mihai Toader şi-a găsit loc în echipa chefului Florin Dumitrescu şi recunoaşte, că, înainte de celebrul concurs făcea multe greşeli în bucătărie.
Încep interviul cu o întrebare din culise: te rog să ne dezvălui câteva din sfaturile practice învăţate de la chefi?
Am invatat foarte multe de la cei trei chefi. Am invatat sa lucrez curat, am invatat sa am atitudine si sa nu ma pierd atunci cand presiunea este foarte mare.
Aţi avut multe probe contra cronometru: câteva ponturi pentru diminuare timpului petrecut în faţa aragazului.
In primul rand trebuie sa faci mai multe lucruri in acelasi timp, sa te descurci cu mai multe tigai. Daca esti ordonat si ai toata materia prima de care ai nevoie, timpul petrecut in fata aragazului se diminueaza.
Acum, pe bune, care dintre juraţi e cel mai antipatic?
Acum pe bune!!!!!
Cum ţi s-a schimbat viaţa după MasterChef, unde te găsim acum?
Viata mea s-a schimbat in bine, am ajuns sa fac exact ceea ce imi place si o fac cu drag. Ma puteti gasi la Goccia in Bucuresti, restaurantul al carui meniu poarta semnatura lui chef Florin Dumitrescu, la diferite evenimente si mai sunt implicat intr-un proiect surpriza in Alba Iulia, despre care voi vorbi la timpul potrivit. Cum vedeti, sunt pe mai multe fronturi.
"Nu topiţi ciocolata intr-un bol ud"
Există o vârstă la care să îţi dai seama că a găti este o ocupaţie interzisă? Bucătarii se nasc sau devin? Când ar trebui să fim cu adevărat descurajaţi?
Parerea mea e ca la orice varsta poti sa faci bucatarie, tot ce trebuie este sa ai pasiune si sa faci aceasta meserie cu sufletul. Am colegi care s-au apucat la 40 de ani de bucatarie si o fac foarte bine. Nu trebuie niciod