Gazonul de pe Naţional Arena e mai prost decît oricînd: iarba lipseşte pe unele porţiuni, iar unde există, peticele diferă ca structură şi ca dimensiune. După Dinamo - FC Vaslui, Mulţescu a explicat că nici una dintre echipe nu a putut juca din pricina terenului
Steaua - Dinamo Tbilisi va fi influenţat şi de teren. Asta înseamnă că miza partidei de azi, din Georgia, e şi mai mare, fiindcă roş-albaştrii nu pot controla desfăşurarea returului. Gigi Mulţescu s-a enervat după Dinamo - FC Vaslui 2-0, cel mai recent joc disputat pe Naţional Arena: "Nici nu mai poate fi vorba despre construcţia fazelor de atac pe un asemenea teren! Este execrabil, efectiv nu se poate juca!".
Antrenorul a reacţionat astfel deşi formaţia lui cîştigase, dar s-a supărat după 90 de minute în care fotbaliştii ambelor formaţii sesizaseră cum mingea sărea diferit în funcţie de porţiunea de teren pe care ajungea.
Iarba lipseşte în zona centrală a terenului, una care seamănă mai mult cu suprafeţele pe care se joacă în Cupa Africii decît cu un stadion din Europa. Administratorii l-au peticit pe alte porţiuni, însă straturile adăugate au structură, culoare şi dimensiune diferite. De aceea, terenul arată invers decît unul normal: iarba pare foarte bună în faţa porţilor, unde de obicei se toceşte, şi oribil în rest.
Primăria va încerca să-l aducă într-o stare OK înaintea partidelor "naţionalei" cu Ungaria şi cu Turcia, de la începutul lunii septembrie. Surse din instituţie susţin că iarba nu va fi înlocuită integral, ci se vor reface numai zonele de pe teren cel mai deteriorate.
În afara meciurilor României, decisive pentru calificarea la Campionatul Mondial din Brazilia, ar mai putea fi vorba şi despre jocurile Stelei în grupele Champions League, o competiţie pe care UEFA o organizează cu stricteţe maximă şi ţine cont inclusiv de calitatea gazon