În urmă cu mai bine de o lună, Corneliu Vadim Tudor convoca o plenară a Consiliului Național al PRM. Chiar și acum se observă pe blogul tribunului că acesta a fost cel care a convocat, statutar, la data de 11 aprilie a.c., această întrunire a partidului pentru data de 15 iunie a.c. Ghinionul președintelui este că acest Consiliu Național s-a întors împotriva sa, în timpul lucrărilor, și, cu majoritatea votului celor prezenți, s-a stabilit demiterea lui Vadim, dizolvarea structurilor de conducere și alegerea unui birou permanent interimar care să conducă Partidul România Mare și să organizeze alegerile pentru funcția de președinte la un alt Consiliu Național din data de 27 iulie a.c.
Acest Consiliu s-a ținut la Alba Iulia, a respectat toate normele statutare, în timp ce tribunul a rămas cu gura căscată și fără replică. Chiar dacă PRM a fost condus dintotdeauna într-un mod dictatorial, Vadim a uitat că partidul funcționează după Legea Partidelor Politice, că are un statut care trebuie respectat și că orice document sau orice modificare a statutului și a conducerii se înregistrează prin tribunal.
Acum, acesta se agită într-un mod haios, afirmând că marca PRM este a sa, având-o înregistrată la Oficiul de Mărci (OSIM). Îi doresc toată sănătatea, mai ales mentală, dar partidele funcționează și sunt înregistrate la Tribunal, nicidecum la OSIM. Marca sa nu poate trece peste o încheiere judecătorească, neavând nicio valoare.
Astfel, de la momentul detronării lui Vadim s-au înregistrat modificări și în structurile organizatorice județene. La Gorj, Gheorghe Bucălăete a fost înlăturat și repus pe funcție Dumitru Dascălu, cel care n-a fost niciodată schimbat statutar, ci doar abuziv. Cu toate acestea, Vadim Tudor a încercat să dea curs prostiilor lui Bucălăete și a trimis niște documente false, semnate de el, dar și de Bucălăete, în sensul în care unora dintre