Este foarte cald şi nu ne place să petrecem prea mult timp în bucătărie. Din acest motiv ne-am gândit să prezentăm reţeta unui desert uşor de pregătit, gustos şi absolut perfect pentru zilele caniculare.
Ingrediente:
10 pişcoturi
150 g mix de fructe deshidratate
1 ciocolată neagră (de post)
250 g mascarpone
250 g frişcă
100 g cremă de brânză
10 linguri cu zahăr pudră
1 plic gelatină
Mod de preparare:
Într-un castron, bate crema de brânză cu zahărul și mascarpone.
Adaugă frișca bătută bine și gelatina pregătită conform instrucţiunilor de pe plic.
În compoziţia astfel obţinută, încorporează ciocolata, pișcoturile rupte în bucăţi și fructele deshidratate tocate mai mărunt.
Răstoarnă totul într-o formă de cozonac, sau de chec, tapetată cu folie.
Lasă la rece minimum trei ore, răstoarnă și îndepărtează folia.
Pentru decor, folosește ciocolată topită și o parte din fructele tocate.
Este foarte cald şi nu ne place să petrecem prea mult timp în bucătărie. Din acest motiv ne-am gândit să prezentăm reţeta unui desert uşor de pregătit, gustos şi absolut perfect pentru zilele caniculare.
Ingrediente:
10 pişcoturi
150 g mix de fructe deshidratate
1 ciocolată neagră (de post)
250 g mascarpone
250 g frişcă
100 g cremă de brânză
10 linguri cu zahăr pudră
1 plic gelatină
Mod de preparare:
Într-un castron, bate crema de brânză cu zahărul și mascarpone.
Adaugă frișca bătută bine și gelatina pregătită conform instrucţiunilor de pe plic.
În compoziţia astfel obţinută, încorporează ciocolata, pișcoturile rupte în bucăţi și fructele deshidratate tocate mai mărunt.
Răstoarnă totul într-o formă de cozonac, sau de chec, tapetată cu folie.
Lasă la rece minimum trei ore, răstoarnă și îndepărtează folia.
Pentru decor, folosește