Lecția de entertaining cu Paul Soll de săptămâna aceasta ne poartă pașii din nou în lumea afacerilor de succes din domeniul în care Paul activează. În cele de mai jos, toți cei interesați pot să afle care sunt, din perspectiva de profesionist a lui Paul, pașii care trebuie urmați pentru a putea deschide un local de succes (indiferent dacă se află la început de drum sau doresc să se reinventeze într-un fel sau altul).
Iată ce le recomandă Paul tuturor celor aflați într-una din situațiile enumerate mai sus:
“Majoritatea antreprenorilor care si-au deschis un local sau sunt pe punctul de a-si deschide unul au in fata lor o provocare imensa si care este strict legata de afacerea in sine.
Asa cum am si mentionat deja intr-unul din cele doua articole precedente referitoare la ceea ce trebuie sa ai in vedere atunci cand iti deschizi localul tau, este necesar sa intram adanc in miezul problemei si sa punctam in 5 etape elementele cele mai importante de care trebuie sa tii cont.
Localul tau, indiferent ca el este un bar, club, lounge, cafenea, restaurant, este un business gandit pe termen lung. Fiecare locatie cu care am avut de-a lungul timpului colaborari profesionale am observat ca a trecut si prin momente dificile. Unii au reusit sa mearga mai departe, altii au sfarsit prin a inchide business-ul. Banuiesc ca tu nu vrei sa sfarsesti asa! Pe de alta parte, am urmarit evolutia noilor locatii deschise in diferite orase. Au investit mii de euro si au pornit la drum cu ambitii mari si cu doza de entuziasm potrivita. Insa nu toate au reusit.
De ce?
Vorbesc aici de cele care nu au reusit…In opinia mea, unul dintre motive este acela ca nu au avut in vedere cele 5 etape necesare pentru a-si asigura cele mai bune conditii de reusita.
Este momentul acum sa punctam cele 5 etape:
Strategi