Pâine, usturoi, spanac, lamâie şi brânzeturi – ingredientele perfecte pentru prepararea cinei, in foarte puţin timp.
Ingrediente:
- 60 ml ulei de măsline;
- 2 căţei de usturoi;
- 300 g spanac;
- 1 lămâie;
- 1 cană mozarella;
- 1 ceaşcă brânză feta;
- 1 pâine rotundă turcească.
Mod de preparare:
Usturoiul se mărunţeşte, spanacul se taie cu cuţitul.
Se pune la încins uleiul într-o crăticioară, se adaugă usturoiul, spanacul, coaja rasă de la lămâie şi jumătate din sucul de lămâie stors. Se ţine pe foc până când spanacul este făcut, apoi se lasă compozitia să se răcorească şi scurge de zeama în exces.
Pâinea se taie în două, pe circumferinţă.
Amestecul de spanac se întinde pe jumătate din pâine, se adaugă sucul de lămâie rămas, apoi brânzeturile şi se acoperă cu cealaltă jumătate de pâine.
Se înveleşte preparatul în folie de copt.
Pentru ca pizza să fie subţire, se pune o tavă grea deasupra, atât timp cât stă în cuptor - timp de 10 minute, la foc mic.
Se serveşte fierbinte.
Pâine, usturoi, spanac, lamâie şi brânzeturi – ingredientele perfecte pentru prepararea cinei, in foarte puţin timp.
Ingrediente:
- 60 ml ulei de măsline;
- 2 căţei de usturoi;
- 300 g spanac;
- 1 lămâie;
- 1 cană mozarella;
- 1 ceaşcă brânză feta;
- 1 pâine rotundă turcească.
Mod de preparare:
Usturoiul se mărunţeşte, spanacul se taie cu cuţitul.
Se pune la încins uleiul într-o crăticioară, se adaugă usturoiul, spanacul, coaja rasă de la lămâie şi jumătate din sucul de lămâie stors. Se ţine pe foc până când spanacul este făcut, apoi se lasă compozitia să se răcorească şi scurge de zeama în exces.
Pâinea se taie în două, pe circumferinţă.
Amestecul de spanac se întinde pe jumătate din pâine, se adaugă sucul de lămâie rămas, apoi brânzeturile şi se a