Două românce şi un britanic au deschis în urmă cu patru luni brutăria-patiserie Pain Plaisir în zona Kiseleff din Capitală şi se aşteaptă la afaceri de 250.000 de euro după primul an de funcţionare.
„De ani de zile voiam un bistro sau o patiserie, şi după ce s-a întors Irina de la Paris am decis să facem acest pas“, spune Monica Aliman (43 de ani), unul dintre acţionarii companiei, care a lucrat mai mulţi ani în publicitate. Continuarea pe ZFCorporate
Intră în comunitatea Facebook Ziarul Financiar, locul unde ziarul vorbeşte cu tine Vizualizari: Printeaza Aboneaza-te:RSSNewsletterTrimite stirea pe:TwitterFacebookMail Intră în comunitatea Facebook Ziarul Financiar, locul unde ziarul vorbeşte cu tine
Două românce şi un britanic au deschis în urmă cu patru luni brutăria-patiserie Pain Plaisir în zona Kiseleff din Capitală şi se aşteaptă la afaceri de 250.000 de euro după primul an de funcţionare.
„De ani de zile voiam un bistro sau o patiserie, şi după ce s-a întors Irina de la Paris am decis să facem acest pas“, spune Monica Aliman (43 de ani), unul dintre acţionarii companiei, care a lucrat mai mulţi ani în publicitate. Continuarea pe ZFCorporate
Intră în comunitatea Facebook Ziarul Financiar, locul unde ziarul vorbeşte cu tine Vizualizari: Printeaza Aboneaza-te:RSSNewsletterTrimite stirea pe:TwitterFacebookMail Intră în comunitatea Facebook Ziarul Financiar, locul unde ziarul vorbeşte cu tine