IAȘI. Firma ApaVital a acționat în judecată Primăria municipiului Iași, după ce a primit o sancțiune.
Șefii SC ApaVital SA le cer magistraților din cadrul Judecătoriei Iași să constate nulitatea procesului verbal întocmit de inspectorii Primăriei pe 1 iulie 2013, din cauza unei gropi. Astfel, reclamanții au menționat în plângerea adresată instanței de judecată că procesul verbal a fost întocmit „de către o structură funcțională intitulată Primăria municipiului Iași, care nu are personalitate juridică și nici drepturi și obligații în raporturile cu persoanele fizice și juridice“. În opinia șefilor ApaVital SA, singura instituție care ar fi putut aplica vreo sancțiune era Municipiul Iași.
Reclamanții au afirmat că, de fapt, procesul verbal este lovit de nulitate, deoarece nu a fost trecută data comiterii contravenției și că reprezentanții municipalității nu au putut să demonstreze dincolo de orice dubiu că au fost efectuate lucrări la rețeaua de apă-canalizare.
Pe data de 1 iulie, inspectorii din cadrul Primăriei Iași au constatat că reprezentanții ApaVital ar fi spart asfaltul dintre sediul CEC Bank și Hala Centrală, fără a turna asfalt după efectuarea lucrărilor. Pentru acest motiv, inspectorii au aplicat o sancțiune de 2.500 de lei.
IAȘI. Firma ApaVital a acționat în judecată Primăria municipiului Iași, după ce a primit o sancțiune.
Șefii SC ApaVital SA le cer magistraților din cadrul Judecătoriei Iași să constate nulitatea procesului verbal întocmit de inspectorii Primăriei pe 1 iulie 2013, din cauza unei gropi. Astfel, reclamanții au menționat în plângerea adresată instanței de judecată că procesul verbal a fost întocmit „de către o structură funcțională intitulată Primăria municipiului Iași, care nu are personalitate juridică și nici drepturi și obligații în raporturile cu persoanele fizice și juridice“. În opinia șefilor ApaVital SA