Pentru că fabrica de încălţăminte Clujana are contracte ferme până la finele anului 2013, conducerea societăţii a cerut în plenul Consiliului Judeţean aprobarea creştereii numărului de angajaţi de la 220 la 300 de persoane. Consilierii PDL au atras atenţia că reprezentanţii Clujana merg pe un plan deficitar: măresc doar consumul, fără a avea vreo strategie de redresare, care să vizeze recuperarea pierderilor şi stabilirea unui echilibru între costuri şi cheltuieli.
În ciuda argumentelor noilor reprezentanţi ai fabricii Clujana, Consiliul Judeţean nu a aprobat modificările bugetare solicitate, pe motiv că acestea nu vor conduce la redresarea fabricii. „Vă aflaţi la putere de mai bine de un an, însă nu aţi reuşit să redresaţi această fabrică. V-aţi lăudat că veţi face şi veţi drege şi acum ce se întâmplă? Veniţi cu un plan financiar din care reiese că vreţi să vă măriţi producţia, să faceţi cheltuieli mai mari, fără să justificaţi în vreun fel cum veţi acoperi pierderile?", comenta consilierul PDL, Alexandru Coroian.
Liderul Consiliului de Administraţie al societăţii, Daniel Mihiş, a arătat că există o serie de contracte ferme, încheiate de conducerea fabricii pe termen de un an: „Avem aceste contracte semnate, prin urmare se impune să mai angajăm nişte oameni". Planul propus este ca numărul de angajaţi să crească de la 220 la 300 de persoane. „Şi după un an, când aceste contracte se vor închide, cu angajaţii ce se va întâmpla?", a replicat consilierul PDL Horaţiu Cătărig. Tot el a concluzionat că o creştere a cheltuielilor societăţii, fără un plan de relansare a fabricii nu-şi are rostul. Reprezenanţii USL i-au acuzat pe PDL-işti de dezastrul economic al fabricii. PDL-iştii au răspuns că activele Clujana au fost vândute pe vremea PSD.
În final, proiectul privind modificarea bugetului Clujana a fost respins la vot. Preşedintele Consiliu