de C. MIERLUŞCĂ
05 august 2013 21:59
3 vizualizari
A-A+ Se iau 2,5 litri de apă, de preferat de izvor, morcovi - 500 g, sfeclă roşie - 500 g, ţelină (rădăcină) - 200 g, pătrunjel (rădăcină) - 50 g, pătrunjel verde - 15 g, păstârnca (rădăcină) - 50 g, varză roşie - 300 g, varză albă - 300 g, ceapă - 30 g, usturoi - 15 g, praz - 100 g, păpădie - 20 g, urzică - 20 g, dafin - o frunză. Se spală zarzavatul, se taie mărunt. Se pune într-un vas de sticlă. Se adaugă 2,5 litri apă şi se lasă la macerat la frigider 24-48 ore, apoi se strecoară. Se administrează 2-3 căni pe zi între mese.
După terminarea curei se adaugă altă apă peste zarzavat, până la decolorarea sfeclei după case se shimbă zarzavaturile. Se recomandă cura de detoxifiere, hepatită, cancer, colagenoze, scleroză multiplă, reumatism, gută etc.. de C. MIERLUŞCĂ
05 august 2013 21:59
3 vizualizari
A-A+ Se iau 2,5 litri de apă, de preferat de izvor, morcovi - 500 g, sfeclă roşie - 500 g, ţelină (rădăcină) - 200 g, pătrunjel (rădăcină) - 50 g, pătrunjel verde - 15 g, păstârnca (rădăcină) - 50 g, varză roşie - 300 g, varză albă - 300 g, ceapă - 30 g, usturoi - 15 g, praz - 100 g, păpădie - 20 g, urzică - 20 g, dafin - o frunză. Se spală zarzavatul, se taie mărunt. Se pune într-un vas de sticlă. Se adaugă 2,5 litri apă şi se lasă la macerat la frigider 24-48 ore, apoi se strecoară. Se administrează 2-3 căni pe zi între mese.
După terminarea curei se adaugă altă apă peste zarzavat, până la decolorarea sfeclei după case se shimbă zarzavaturile. Se recomandă cura de detoxifiere, hepatită, cancer, colagenoze, scleroză multiplă, reumatism, gută etc..