Consilierii judeţeni s-au pus de acord şi au votat proiectul Iulius Group, ce vizează construirea celor două noi clădiri de birouri în prelungirea complexului comercial.
Dacă la prima încercare nu le-a ieşit, consilierii judeţeni au mai fost solicitaţi o dată să asigure votul pentru proiectul Iulius Group, ce vizează extinderea investiţiei. Imobilele vor fi gestionate de către două firme distincte, United Business Center Cluj (UBCC) One şi United Business Center Cluj Two, care au preluat prin cesiune drepturile Iulius Group.
În perioada următoare ar urma să înceapă lucrările la imobilul de 10 etaje. Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Horea Uioreanu, a convocat o şedinţă extraordinară, în speranţa că toţi consilierii vor vota favorabil pentru proiectul de extindere al Iulius Group. La o primă încercare, s-au adunat doar 24 de voturi. Fiind vorba despre un proiect ce vizează patrimoniul CJ, erau necesare 25 de voturi, iar Uioreanu s-a văzut nevoit să reia procedura de vot. El a explicat că a fost vorba despre o eroare tehnică, având în vedere că majoritatea consilierii prezenţi s-au declarat în prealabil în favoarea proiectului.
La a doua încercare, proiectul a întrunit cele 25 de voturi, astfel că reprezentanţii Iulius Group au răsuflat uşuraţi. Aceştia au cerut CJ ca drepturile contractuale pentru cele două imobile cu care ar urma să se extindă în cartierul Gheorgheni să fie cesionate firmelor UBCC One şi UBCC Two. Directorul Univers T, Valentin Lungu, a explicat, pentru ZIUA de CLUJ, că s-a dorit ca proiectul Iulius Mall să fie separat de aceste două noi imobile, având în vedere că acestea aparţin unui alt tip de investiţie. „S-a dorit ca cele două noi clădiri de afaceri să fie gestionate separat. La mijloc e vorba strict de o chestiune de contabilitate", a declarat Lungu.
Iulius Group a încheiat o asociere cu societatea Univers T încă