SĂNĂTOS. Ingrediente: 85 g fasole verde, 85 g broccoli, o mână de frunze de spanac tânăr, două fileuri de macrou afumat fără piele, rupt în fâşii şi câteva linguriţe de seminţe de floarea-soarelui, prăjite şi decojite. În ceea ce priveşte dressingul, sunt necesare următoarele: 75 ml de iaurt semidegresat, o linguriţă cu zeamă de lămâie, o linguriţă cu muştar Dijon, două linguriţe cu mărar tocat. Mod de preparare: Începeţi prin a pune la fiert o oală cu apă. În momentul în care clocoteşte, puneţi fasolea, iar după două minute adăugaţi şi buchetele de broccoli. Lăsaţi legumele la fiert pentru patru minute, apoi răcoriţi-le sub un jet de apă rece şi scurgeţi-le bine. În ceea ce priveşte dressingul, toate ingredientele se pun într-un vas cu capac în care se presară piper negru şi sare. Se agită bine până când aromele se combină. Legumele răcorite sunt amestecate cu frunzele de spanac şi fâşiile de macrou. La final, se adaugă dressingul, seminţele de floarea-soarelui şi se presară deasupra puţin mărar. SĂNĂTOS. Ingrediente: 85 g fasole verde, 85 g broccoli, o mână de frunze de spanac tânăr, două fileuri de macrou afumat fără piele, rupt în fâşii şi câteva linguriţe de seminţe de floarea-soarelui, prăjite şi decojite. În ceea ce priveşte dressingul, sunt necesare următoarele: 75 ml de iaurt semidegresat, o linguriţă cu zeamă de lămâie, o linguriţă cu muştar Dijon, două linguriţe cu mărar tocat. Mod de preparare: Începeţi prin a pune la fiert o oală cu apă. În momentul în care clocoteşte, puneţi fasolea, iar după două minute adăugaţi şi buchetele de broccoli. Lăsaţi legumele la fiert pentru patru minute, apoi răcoriţi-le sub un jet de apă rece şi scurgeţi-le bine. În ceea ce priveşte dressingul, toate ingredientele se pun într-un vas cu capac în care se presară piper negru şi sare. Se agită bine până când aromele se combină. Legumele răcorite sunt amestecate cu frunzele de