RAPID. Ingredientele necesare pentru această reţetă sunt: tagliatelle, un piept de pui, ciuperci champignon, un morcov, roşii cherry, sare, piper, busuioc uscat, mărar, ceapă verde, usturoi, ulei, 3 linguri smântână, o lingură amidon alimentar. Mod de preparare: Punem pastele la fiert. Pieptul de pui se taie bucăţi şi se pune la prăjit, iar în momentul în care s-a pătruns puţin se condimentează, adăugând morcovii tăiaţi fideluţă, ciupercile şi ceapa verde. Se mai lasă la prăjit pentru câteva minute, apoi se adaugă roşiile cherry şi busuiocul. Turnăm puţină apă, acoperim şi lăsăm la foc mic pentru câteva minute. Verificăm dacă pieptul de pui este făcut pentru ca mai apoi să adăugam smântâna cu amidonul. RAPID. Ingredientele necesare pentru această reţetă sunt: tagliatelle, un piept de pui, ciuperci champignon, un morcov, roşii cherry, sare, piper, busuioc uscat, mărar, ceapă verde, usturoi, ulei, 3 linguri smântână, o lingură amidon alimentar. Mod de preparare: Punem pastele la fiert. Pieptul de pui se taie bucăţi şi se pune la prăjit, iar în momentul în care s-a pătruns puţin se condimentează, adăugând morcovii tăiaţi fideluţă, ciupercile şi ceapa verde. Se mai lasă la prăjit pentru câteva minute, apoi se adaugă roşiile cherry şi busuiocul. Turnăm puţină apă, acoperim şi lăsăm la foc mic pentru câteva minute. Verificăm dacă pieptul de pui este făcut pentru ca mai apoi să adăugam smântâna cu amidonul.