„Iată că prima ediție a Festivalului „Brașovul în bucate” organizat de HOSPICE Casa Speranței în zilele de 3-4 august 2013, s-a încheiat. Cu această ocazie dorim să le mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi și au înţeles misiunea organizației noastre“, spun reprezentan’ii Hospice.
Maeştrii bucătari de la restaurantele Kronwell, Sergiana, Prato, Taj Mahal si Fun Park şi-au mutat bucătăriile în stradă și au demonstrat că se pot adapta și pot impresiona prin bucatele lor excepționale chiar și în locații mai puțin convenționale.
Inițiativa a fost încununată cu succes, datorită faptului că s-a reuşit strângerea a 15.000 lei pentru HOSPICE Casa Speranței, fonduri ce vor avea drept scop asigurarea continuitații serviciilor gratuite pentru adulții și copiii diagnosticați cu boli incurabile.
Un număr de cincizeci de voluntari dedicaţi s-au implicat la fiecare pas în procesul organizațional, asigurând buna desfăşurare a evenimentului. Strada Postăvarului a prins viaţă pe ritmuri de café concert, terasele devenind o oază de relaxare pentru cei în căutarea unui răsfăţ culinar într-o atmosferă inedită.
Publicul a fost cel care a desemnat câştigătorul trofeului „Brașovul în bucate“, acordându-l restaurantului Kronwell, care a impresionat prin ospitalitate, bun gust şi rafinament.
Cina festivă de la Bastionul Ţesătorilor a marcat încheierea primei ediţii a festivalului, şaizeci de prieteni HOSPICE optând în prealabil pentru unul dintre din meniurile puse la dispozitie, de către fiecare dintre cele cinci restaurante. Atmosfera a fost întreţinută de ritmurile de jazz ale celor de la Mario & The Teachers şi de cei doi voluntari Andrei si Alexander, care au făcut o demonstraţie de live cooking.
„Iată că prima ediție a Festivalului „Brașovul în bucate” organizat de HOSPICE Casa Speranței în zilele de 3-4 august 2013, s-a încheiat. Cu aceast