Doctorul Harry Fisch explică, în cartea “Mărimea contează”, că se referă strict la la mărimea porţiei de alimente sanatoase care îmbunătăţesc performanţele sexuale ale bărbaţilor.
Astfel, aflăm de la doctorul Fisch că există alimente care sporesc producţia de oxid nitric. Acest acid este esenţial pentru menţinerea sănătăţii vaselor de sânge şi, implicit, pentru obţinerea şi menţinerea erecţiei. Oxidul nitric este rezultat dintr-un aminoacid denumit arginină.
Cea mai importantă
Iata care sunt alimentele bogate în arginină, după cum notează şi sfatulpărinţilor.ro: fasolea, soia, migdalele, nucile, ovăzul, somonul, tonul. Bioflavonoidele sunt antioxidanţi cu un rol important în metabolism şi care protejează organismul împotriva factorilor poluanţi (smog, fum de ţigară, pesticide etc.). Cea mai importantă sursă de biovalonoide sunt fructele, iar dintre fructe – “regina” este rodia.
Alte fructe şi legume bogate în antioxidanţi sunt: nucile, seminţele de floarea soarelui, fructele de pădure, citricele, ghimbirul, fasolea, napii, varza roşie, anghinarea, varza de Bruxelles, spanacul, usturoiul.
Alte substanţe chimice care cresc performanţele sexuale ale bărbaţilor sunt antocianidinele (conţinute de fructe de pădure, cireşe, struguri), catechinele (se află în planta de ceai, nu în ceaiul de plante), flavonoide (conţinute de ţelină, pătrunjel, citrice, struguri, mere, ceapă, andive, ridichii, roşii, praz, broccoli, vin roşu).
Harry Fisch a ţinut să sublinieze că titlul cărţii sale se referă strict la...mărimea porţiei de alimente destinate bărbaţilor cvare se doresc mai activi din punct de vedere sexual.