Bucataria-Romaneasca.ro va recomanda o reteta delicioasa: Friptura de porc la tava
Ingrediente
1 kg carne de porc ( cotlet sau pulpa), 50 ml ulei, 200 ml apa fierbinte, pulpa de la 6 rosii , 100 ml vin alb, piper si sare dupa gust, 1 legatura patrunjel verde
Preparare
Carnea se taie felii potrivite. Intr-o cratita se pune uleiul la incins, se adauga feliile de carne si se lasa la prajit pe ambele parti. Se adauga apa fierbinte si se lasa sa fiarba acoperit, la foc mic cca 15 min. Friptura se transfera intr-o tava impreuna cu pulpa de rosii , vinul, piper si sare dupa gust . Se introduce la cuptor pentru 35 min acoperindu-se tava cu un capac.
Se serveste pe pat din piure de cartofi impreuna cu sos si patrunjel verde.
Pofta Buna!
Sursa: bucatarie-romaneasca.ro Tag-uri: reteta, friptura, tava
Bucataria-Romaneasca.ro va recomanda o reteta delicioasa: Friptura de porc la tava
Ingrediente
1 kg carne de porc ( cotlet sau pulpa), 50 ml ulei, 200 ml apa fierbinte, pulpa de la 6 rosii , 100 ml vin alb, piper si sare dupa gust, 1 legatura patrunjel verde
Preparare
Carnea se taie felii potrivite. Intr-o cratita se pune uleiul la incins, se adauga feliile de carne si se lasa la prajit pe ambele parti. Se adauga apa fierbinte si se lasa sa fiarba acoperit, la foc mic cca 15 min. Friptura se transfera intr-o tava impreuna cu pulpa de rosii , vinul, piper si sare dupa gust . Se introduce la cuptor pentru 35 min acoperindu-se tava cu un capac.
Se serveste pe pat din piure de cartofi impreuna cu sos si patrunjel verde.
Pofta Buna!
Sursa: bucatarie-romaneasca.ro Tag-uri: reteta, friptura, tava