La implinirea celor 5 ani de la deschidere Restaurantul Oscar din Focşani se reinventează şi vine în întâmpinarea dorinţei focşănenilor de inedit, printr-un meniu cu totul nou şi spectaculos. Noile preparate pe care le veţi putea degusta vă vor alinta toate simţurile, fiind unice în oraş atât datorită ingredientelor exotice, cu totul speciale şi deosebit de rare, cât şi datorită modului special de prezentare şi preparare. „Vrem să venim în întâmpinarea clienţilor noştri cu un concept nou de gastronomie, un meniu nou, practic va fi o rebranduire gastronomică a restaurantului. Am luat decizia de a veni cu ceva nou în Focşani pentru a scoate clienţii din starea de monotonie gastronomică şi de aceea am decis să schimbăm radical conceptul meniului şi felul în care privesc clienţii noştri mâncarea. Focşănenii sunt foarte deschişi la nou şi am ţinut cont de deschiderea lor la inedit“, ne-a declarat Dan Petrea, administratorul Restaurantului Oscar din Focşani.
Noul meniu este diversificat, cuprinzând preparate internaţionale, inclusiv specialităţi asiatice, dar şi preparate tradiţionale. Meniul este un spectacol, pornind de la denumirea preparatelor, până la aşezarea lor în farfurie. „Vedetele“ noului meniu sunt ingrediente din cele mai exotice şi mai rare, precum: crocodil, piton, antilopă gnu,si multe altele . Focşănenii pot degusta din noul meniu feluri de mâncare sofisticate, printre care: Tartar de butterfish şi somon fume, Salată de creveţi, roşii şi trufe, Munk fish cu piept de raţă şi icre roşii, T-bone steak (una dintre cele mai cunoscute cutt-uri de vită din lume, maturate minim 21 de zile, servită până la mediu, alături de o salată verde cu roşii cherry şi cartofi rumeni), si multe alte delicatesuri.
Specialităţile casei sunt: Exotic mix grill (carne de crocodil, piton şi antilopă, cu gălbiori, cartofi rumeni şi linte neagră), Steak de cangur,