Micul dejun este mereu o problemă: ce să mănânci bun şi săţios, sănătos, repede şi să ţină de foame cât mai mult? Iată o posibilă soluţie!
Ingrediente:
2 ouă
200 de grame de brânză rasă
3 linguri smântână
150 de grame de făina
300 de grame de şuncă afumată
4 castraveţi muraţi
2 linguriţe de zahăr
1 praf de sare
1 pliculeţ praf de copt
1 vârf de cuţit de bicarbonat de sodiu
1 lingură ulei
Mod de preparare:
Amestecaţi bine ouăle cu uleiul şi smântâna.
Adăugaţi treptat restul ingredientelor.
Tăiaţi şunca în cubuleţe.
Radeţi castraveţii pe răzătoarea cea mai fină.
Ungeţi formele de brioşe cu puţin ulei si tapetaţi-le cu făină.
Umpleti formele cu compoziţia pregatită şi puneţi formele în cuptorul încălzit în prealabil.
Lăsaţi brioşele la foc mediu timp de 25-30 de minute; verificaţi-le cu un cuţit dacă sunt gata.
Sunt bune atât calde cât şi reci.
Micul dejun este mereu o problemă: ce să mănânci bun şi săţios, sănătos, repede şi să ţină de foame cât mai mult? Iată o posibilă soluţie!
Ingrediente:
2 ouă
200 de grame de brânză rasă
3 linguri smântână
150 de grame de făina
300 de grame de şuncă afumată
4 castraveţi muraţi
2 linguriţe de zahăr
1 praf de sare
1 pliculeţ praf de copt
1 vârf de cuţit de bicarbonat de sodiu
1 lingură ulei
Mod de preparare:
Amestecaţi bine ouăle cu uleiul şi smântâna.
Adăugaţi treptat restul ingredientelor.
Tăiaţi şunca în cubuleţe.
Radeţi castraveţii pe răzătoarea cea mai fină.
Ungeţi formele de brioşe cu puţin ulei si tapetaţi-le cu făină.
Umpleti formele cu compoziţia pregatită şi puneţi formele în cuptorul încălzit în prealabil.
Lăsaţi brioşele la foc mediu timp de 25-30 de minute; verificaţi-le cu un cuţit dacă sunt ga