Ingrediente:
un pachet aluat congelat pentru foietaj
20 rosii mici
250 g salam banaţean
măsline după gust
2 linguriţe ulei
4 linguriţe muştar dulce sau picant
câteva frunzuliţe busuioc
un praf sare
Cum prepari:
1. Aluatul se scoate din ţipla şi se lasa la decongelat. Roşioarele se taie în două sau în patru şi se amestecă uşor cu uleiul, un praf de sare şi busuiocul fin tocat. Se lasă la frigider pentru 30 de minute să se macereze.
2. Aluatul se întinde puţin cu palmele şi se taie în patru. Fiecare parte se unge cu o linguriţa de muştar şi se tapetează apoi cu felioare de salam.
3. Peste salam se repartizeaza roşiile macerate, fara zeama pe care şi-o lasă, se pun masline si se dau tartele la cuptor pentru 20 de minute.
Ingrediente:
un pachet aluat congelat pentru foietaj
20 rosii mici
250 g salam banaţean
măsline după gust
2 linguriţe ulei
4 linguriţe muştar dulce sau picant
câteva frunzuliţe busuioc
un praf sare
Cum prepari:
1. Aluatul se scoate din ţipla şi se lasa la decongelat. Roşioarele se taie în două sau în patru şi se amestecă uşor cu uleiul, un praf de sare şi busuiocul fin tocat. Se lasă la frigider pentru 30 de minute să se macereze.
2. Aluatul se întinde puţin cu palmele şi se taie în patru. Fiecare parte se unge cu o linguriţa de muştar şi se tapetează apoi cu felioare de salam.
3. Peste salam se repartizeaza roşiile macerate, fara zeama pe care şi-o lasă, se pun masline si se dau tartele la cuptor pentru 20 de minute.