„Gogoaşe” din serialul de comedie „Trăsniţii” şi-ar putea câştiga oricând existenţa din prepararea şi ornarea torturilor. „Interpretul” ne-a primit în bucătăria unde, alături de soţia lui, a pregătit zeci de torturi spectaculoase.
Cu o pasiune dezvoltată de dragul copiilor, ceva talent şi cu ajutorul unei soţii care îşi bagă nasul în tainele bucătăriei, poţi obţine tortul mult visat! Nu, nu o spune „Gogoaşe”, ci o pot confirma Nicolai Tand, Maria Marinescu sau Mihai Găinuşă. Ajutat de soţia lui, Gabriela, care se ocupă de tot ceea ce înseamnă compoziţie, „Interpretul” Constantin Zamfirescu ne-a mărturisit că se gândeşte serios să-şi deschidă propria cafetărie… Până atunci însă îşi testează talentele culinare pe „pielea” prietenilor.
A investit 3.000 de euro, dar nu şi-a scos banii
Povestea afacerii lui „Gogoaşe” a debutat acum trei ani... „Primul tort prelucrat a apărut în 2010. Gabi are pasiunea de a găti, a cofetări, iar eu de a modela. Noi doi colaborăm foarte bine. Ne completăm perfect, dar uneori mai apar şi conflicte! E foarte greu să întreprinzi ceva astăzi, deoarece concurenţa e mare, iar principalul dezavantaj e că pe piaţă se folosesc produse ieftine. În loc de unt se foloseşte margarină sau frişca nu e naturală. Dar, cum a apărut criza, omul preferă să cumpere cu 70 de lei kg, nu cu 120 de lei. Eu, în schimb, prefer să fac ceva calitativ şi bun decât ceva ieftin, iar clientul să nu fie mulţumit. Am investit cam 3.000 de euro şi până acum nu am scos nici măcar un sfert, dar nu asta e problema…”, ne-a dezvăluit „Gogoaşe”.
„Am început să creăm torturi pentru copiii noştri, apoi au văzut prietenii şi ne-au cerut şi ei. S-a mers aşa din cunoştinţă în cunoştinţă, dar în curând vom duce şi acest plan la bun sfârşit.”, CONSTANTIN ZAMF