Kirstie Clements, fostul editor al revistei „Vogue“, a vorbit despre regimul alimentar al modelelor de top.
Tinerele de pe podiumurile internationale recurg la metode extreme pentru a-si mentine siluetele, iar asta presupune, uneori, ca servetelele sa ia locul alimentelor.
Pentru a-si pastra dimensiunile impuse de o industrie dura, manechinele se indoapa cu servetele, explica Kirstie Clements in propria carte numita „Factorul Vogue“.
Editorul editiei „Vogue“ din Australia sustine ca nu a vazut niciodata ca un manechin de top sa manance o masa intreaga pe parcursul a trei zile. Dupa o astfel de perioada, tinerele extrem de slabe nu-si mai puteau tine ochii deschisi si nu mai erau capabile sa-si mentina echilibrul.
Desi nu este pentru prima oara cand industria modei este criticata, cartea lui Kirstie Clements reprezinta o actiune curajoasa menita sa dezvaluie modul in care functioneaza, cu adevarat, lumea trendurilor.
Sursa: apropo.ro
Foto: fashionwithlove.com Tag-uri: mancare, manechine, greutate
Kirstie Clements, fostul editor al revistei „Vogue“, a vorbit despre regimul alimentar al modelelor de top.
Tinerele de pe podiumurile internationale recurg la metode extreme pentru a-si mentine siluetele, iar asta presupune, uneori, ca servetelele sa ia locul alimentelor.
Pentru a-si pastra dimensiunile impuse de o industrie dura, manechinele se indoapa cu servetele, explica Kirstie Clements in propria carte numita „Factorul Vogue“.
Editorul editiei „Vogue“ din Australia sustine ca nu a vazut niciodata ca un manechin de top sa manance o masa intreaga pe parcursul a trei zile. Dupa o astfel de perioada, tinerele extrem de slabe nu-si mai puteau tine ochii deschisi si nu mai erau capabile sa-si mentina echilibrul.
Desi nu este pentru prima oara cand industria modei este criticata, cartea lui Kirstie Clem