Judeţul Neamţ este pe locul doi în ţară după numărul de cursuri de formare organizate şi numărul de persoane implicate.
Judeţul Neamţ se află pe locul doi în ţară în ceea ce priveşte numărul cursurilor de calificare organizate prin Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Neamţ şi a numărului de persoane implicate. Conform datelor furnizate de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, judeţele în care s-au organizat, în luna iulie, cele mai multe cursuri cu cei mai mulţi participanţi sunt Dâmboviţa (224 persoane), Neamţ (211 persoane), Bucureşti (196 persoane), Iaşi (175 persoane), Hunedoara (168 persoane).
În judeţul Neamţ se află acum în derulare cursuri de confecţioner tâmplărie din alumniu şi mase plastice, de dulgher – tâmplar – parchetar, ospătar – vânzător în unităţi de alimentaţie publică, instalator – instalaţii tehnico-sanitare şi de gaze, zidar – pietrar – tencuitor şi inspector – referent resurse umane, cursuri finanţate din bugetul asigurărilor de şomaj. Se desfăşoară, de asemenea, cursuri finanţate din fonduri structurale europene: zidar – pietrar – tencuitor, la Bălţăteşti, dulgher – tâmplar – parchetar, la Tîrgu Neamţ, frizer – coafor manichiurist – pedichiurist şi bucătar, la Roman.
Judeţul Neamţ este pe locul doi în ţară după numărul de cursuri de formare organizate şi numărul de persoane implicate.
Judeţul Neamţ se află pe locul doi în ţară în ceea ce priveşte numărul cursurilor de calificare organizate prin Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Neamţ şi a numărului de persoane implicate. Conform datelor furnizate de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, judeţele în care s-au organizat, în luna iulie, cele mai multe cursuri cu cei mai mulţi participanţi sunt Dâmboviţa (224 persoane), Neamţ (211 persoane), Bucureşti (196 persoane), Iaşi (175 persoane), Hunedoara (168