Infobraila a intrat in posesia unui document exceptional, care apartine McDonald’s. Informatiile continute de acesta arata clar ca atat de promovata mancare a lantului de restaurante ar trebui sa ne determine, dupa ce vom vedea in continuare ce contin meniurile fast-food, sa consumam limitat si prudent produsele companiei. Mai mult, din continutul materialului aflat in posesia noastra reiese clar ca McDonald’s stie ca nici un produs al sau nu poate fi considerat vegetarian. „No products are certified as vegetarian; all products may contain trace amounts of ingredients derived from animals”, scriu reprezentantii companiei in data de 13 august 2013! In continuare, va vom prezenta o lista a unor produse des intalnite in meniurile lantului de restaurante McDonald’s, cu precizarea ca, in exclusivitate, puteti vedea si ce contin produsele pe care le-ati consumat sau aveti de gand s-o faceti vreodata! Nu mica va va fi mirarea sa vedeti ca banalii cartofi prajiti contin 17 ingrediente si nu doar cartofi sare si ulei cum probabil ati crezut pana acum! De asemenea, in paranteze veti putea citi si la ce pericole va puteti expune consumand unele produse, potrivit controleuri.ro sau zfr.ro Slice Bacon: Bacon de porc, apa, sare, zahar, aroma de fum, fosfat de sodiu, eritorbat de sodiu, nitrit de sodiu (Poate provoca hiperactivitate si alte reactii adverse, potential cancerigen, utilizarea sa este restrictionata in multe tari; se poate combina cu substantele chimice din stomac, dand nastere la nitrosamina, motiv pentru care HACSG – Hyperactive Children’s Support Group (HACSG) recomanda sa fie evitata). Mic dejun Sauce: Ulei de soia, apa, galbenus de ou congelat, condimente [glucoza, sare, zahar, condimente, branza deshidratata (lapte degresat, sare, enzime), benzoat de sodiu (Folosit ca antiseptic, conservant alimentar, precum si pentru imbunatatirea gustului la alimentele de calit