Imaginaţia lanţurilor de restaurante fast food a dus la apariţia a aşa ziselor preparate hibride. Sunt combinaţii de alimente la care puţini s-ar fi gândit, dar şi extrem de periculoase pentru organism.
Goana după clienţi a determinat marile lanţuri de restaurante tip fast food din întreaga lume să creeze produse culinare la care puţini s-ar fi aşteptat. Au fost denumite produse fast food hibrid, din cauza combinaţiilor inedite. The Guardian a realizat un clasament al celor mai nesănătoase combinaţii culinare.
Burger cu tăiţei japonezi
Este un fel de burger cu tâiţei japonezi în loc de chiflă. Carnea este îmbibată în os shoyu (un sos de soia produs din boabele de soia supuse unui proces de fermentare), arugula (o plantă cu o aromă de muştar picant) şi ceapă verde.
Cronut burger
Un cronut este o combinaţie între o gogoaşă şi un croissant. Peste toată această amestecătură, americanii au mai pus un burger şi brânză. Rezultatul se vinde tot în SUA.
Luther burger
Lansat în 2006, se spune că burgerul a fost denumit după cântăreţul Luther Vandross. Burgerul are gogoşi pe post de chifle, ou, carne şi castraveţi.
Mai mult pe Economica.net
Imaginaţia lanţurilor de restaurante fast food a dus la apariţia a aşa ziselor preparate hibride. Sunt combinaţii de alimente la care puţini s-ar fi gândit, dar şi extrem de periculoase pentru organism.
Goana după clienţi a determinat marile lanţuri de restaurante tip fast food din întreaga lume să creeze produse culinare la care puţini s-ar fi aşteptat. Au fost denumite produse fast food hibrid, din cauza combinaţiilor inedite. The Guardian a realizat un clasament al celor mai nesănătoase combinaţii culinare.
Burger cu tăiţei japonezi
Este un fel de burger cu tâiţei japonezi în loc de chiflă. Carnea este îmbibată în os shoyu (un sos de soia produs din boabele de soia supuse