Bucataria-Romaneasca.ro va recomanda o reteta delicioasa: Prajitura Cremsnit
Ingrediente
Aluat - 800 gr foietaj crud, crema de vanilie
Decor: frisca , zahar farin vanilat.
Preparare
Foietajul se imparte in 2 parti.
Prima foaie se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coace la foc iute, pana devine aurie.
A doua foaie se taie in patrate si vom obtine 20 buc (dimensiunea tavii 30 X 20) , se introduce tava la foc iute si lasam pana devine aurie.
Prima foaie se aseaza intr-o tava tapetata cu folie alimentara , se adauga crema de vanilie calduta apoi se aseaza a doua foaie formata din patrate.
Se preseaza usor si se introduce la rece pentru 1 ora. Se portioneaza apoi se decoreaza cu zahar farin vanilat si frisca.
Se serveste ca desert!
Pofta Buna!
Sursa: bucatarie-romaneasca.ro Tag-uri: prajitura, cremsnit, reteta
Bucataria-Romaneasca.ro va recomanda o reteta delicioasa: Prajitura Cremsnit
Ingrediente
Aluat - 800 gr foietaj crud, crema de vanilie
Decor: frisca , zahar farin vanilat.
Preparare
Foietajul se imparte in 2 parti.
Prima foaie se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coace la foc iute, pana devine aurie.
A doua foaie se taie in patrate si vom obtine 20 buc (dimensiunea tavii 30 X 20) , se introduce tava la foc iute si lasam pana devine aurie.
Prima foaie se aseaza intr-o tava tapetata cu folie alimentara , se adauga crema de vanilie calduta apoi se aseaza a doua foaie formata din patrate.
Se preseaza usor si se introduce la rece pentru 1 ora. Se portioneaza apoi se decoreaza cu zahar farin vanilat si frisca.
Se serveste ca desert!
Pofta Buna!
Sursa: bucatarie-romaneasca.ro Tag-uri: prajitura, cremsnit, reteta