Durerile de cap, vărsăturile sau dificultăţile în respiraţie sunt doar câteva dintre simptomele cu care ne putem confrunta atunci când consumăm cantităţi mari din unele fructe şi legume care au în compoziţie substanţe toxice.
În cazuri rare, consumarea unor cantităţi mari de alimente obişnuite, cum ar fi roşiile sau cartofii, poate duce la comă şi chiar deces, relatează Huffington Post.
Specialiştii susţin că riscurile pentru sănătate pe care le prezintă aceste alimentele, cu substanţe toxice în compoziţie, pot fi reduse prin folosirea unor cantităţi limitate sau prin modul de preparare.
Daţi click pe galeria foto de mai sus pentru a afla ce substanţe otrăvitoare consumăm în fiecare zi fără să ne dăm seama!
Durerile de cap, vărsăturile sau dificultăţile în respiraţie sunt doar câteva dintre simptomele cu care ne putem confrunta atunci când consumăm cantităţi mari din unele fructe şi legume care au în compoziţie substanţe toxice.
În cazuri rare, consumarea unor cantităţi mari de alimente obişnuite, cum ar fi roşiile sau cartofii, poate duce la comă şi chiar deces, relatează Huffington Post.
Specialiştii susţin că riscurile pentru sănătate pe care le prezintă aceste alimentele, cu substanţe toxice în compoziţie, pot fi reduse prin folosirea unor cantităţi limitate sau prin modul de preparare.
Daţi click pe galeria foto de mai sus pentru a afla ce substanţe otrăvitoare consumăm în fiecare zi fără să ne dăm seama!