Geanina Ilieş, prezentatoarea de la Antena 1 votată drept “cea mai frumoasă vedeta de televiziune în 2013”, îşi menţine tenul şi silueta impecabile având grijă să consume numai alimente sănătoase. Pe timpul verii, şi nu numai, frumoasa brunetă îşi prepară fresh-uri de fructe şi legume bogate în antioxidanţi şi fitonutrienţi ce încetinesc procesul de îmbătrânire a organismului şi ofera tonusul de care are nevoie zi de zi.
Geanina Ilieş mărturiseşte că de mic copil a fost învăţată de mama ei să consume fructe şi legume, atât în stare naturală cât şi sub formă de suc proaspăt.
„Mama mi-a spus că de când aveam trei ani îmi facea fresh-uri. M-a învăţat cu fructele şi legumele proaspete într-o perioadă în care copiii beau sucuri acidulate de la dozatorul din piaţă. Şi acum mai avem storcătorul de citrice din acea perioadă, ca amintire. Aşa l-am învăţat şi pe băiatul meu, Patrick, şi mi-e mai mare dragul să vad că nu face nazuri şi că nu preferă să se ducă în schimb la fast food”, declară vedeta de televiziune.
Geanina Ilieţ îşi face zilnic freshuri din citrice, portocale, lămâi şi grepfruit.
„Conţin antioxidanţi şi vitamina C, bună pentru producţia colagenului. Tenul devine mai curat, radiază de sănătate. Le amestec uneori şi cu mango, ananas, banane şi chiar morcovi pentru un plus de vitamina A. Sucul de roşii este bun pentru protecţia pielii împotriva razelor ultraviolete, indicat în cazul în care mergem la plaja. Pentru revigorare si un tonus foarte bun, in special in perioadele cu mult stres, prepar fresh-uri din sfeclă, struguri, rodii şi prune. Pentru sucuri din legume aleg deobicei urzica, spanacul, broccoli şi castraveţii. Sunt amestecuri ciudate aparent, dar sunt deosebit de sănătoase şi te obisnuieşti, în timp scurt, cu gustul lor. Avem nevoie zilnic de un adaos de vitamine si minerale, în limite d