Adrian Sârbu are o avere estimată de Capital la 110-112 milioane euro şi ocupă poziţia 43 în ultima ediţie a Top 300 Capital Cei mai bogaţi români.
Veniturile anuale ale lui Adrian Sârbu erau compuse din salariul de bază și diverse bonusuri de performanță calitativă (menținerea posturilor deținute pe poziția de lideri de piață în țările în care este prezentă CME, de exemplu) și cantitativă (în general, atingerea anumitor ținte financiare și de vânzări), dar și din anumite prime pentru performanțe deosebite. Astfel, în 2009, la momentul numirii în fruntea CME, acționarii au identificat câteva zone operționale în care Sârbu trebuia să aibă un aport. Așa se face că în 2010 a primit jumătate de milion de dolari pentru că a reușit să vândă în condiții favorabile subsidiara CME din Ucraina, în 2009, 2010 și 2012 i-au revenit câteva sute de mii de dolari pentru reușita de a refinanța creditele companiei, iar în 2011 a primit un „premiu“ de încă 500.000 de dolari pentru întocmirea unui plan de succesiune la nivel de management.
Atât pentru CME, cât și pentru președintele său, anul trecut a fost, din multe puncte de vedere, catastrofal. După ce veniturile din publicitate au scăzut cu 6 procente, obiectivele financiare nu au putut fi atinse, ceea ce a făcut ca veniturile lui Adrian Sârbu din 2012 să atingă un minimum al ultimilor ani: două milioane de dolari, spre deosebire de 3,7 milioane de dolari, în 2011, respectiv 5,5 milioane, în 2010.
Profitul operațional al companiei Central Media Enterprises (CME), condusă de Adrian Sârbu, a scăzut în 2011 cu 2,7% față de anul precedent,
ajungând la 46,9 milioane dolari.
Potrivit Registrului Comerţului (Recom), la Media Pro Pictures - deținută de CME -, Sârbu apare ca proprietar cu circa 2,2% din acţiuni. Trustul media a avut anul trecut afaceri de peste 9,4 milioane euro şi un profit net d