Micile afaceri, de familie, au de cele mai multe ori succes. Secretul? Majoritatea încep ca un hobby și se transformă, în timp, într-o mică afacere.
„Povestea torturilor a inceput de la varsta de 15 ani, unde in cadrul unui concurs organizat intre prieteni, am castigat un premiu simbolic pentru cele mai bune dulciuri. Acest lucru mi-a dat incredere si am incept sa prepar din ce in mai multe dulciuri, ajungand la punctul in care sa imi pregatesc chiar si propriile torturi aniversare“, povestește pentru newsbv.ro, Carmen Gabriela Filip.
Torturile au avut mare succes in randul prietenilor, nu doar datorita gustului dat de ingredientele sanatose folosite, ci si formelor haioase. „Astfel, am ajuns sa creez, impreuna cu mama, torturi pentru aniversarea prietenilor si dulciuri pentru diverse evenimente. Pe langa faptul ca gustul torturilor iti aduc aminte de cele din copilarie, fiecare tort are o poveste inedita a celui pentru care se creeaza tortul“, ne spune Gabriela.
Iar cum afacerile presupun și știință, Carmen Gabriela Filip a urmat cursul „Cum sa iti creezi propria afacere“ organizat de Școala Română de Afaceri si este antreprenoare in ale dulciurilor (Torturi cu poveste).
CLICK pe poze pentru a se mări!
Micile afaceri, de familie, au de cele mai multe ori succes. Secretul? Majoritatea încep ca un hobby și se transformă, în timp, într-o mică afacere.
„Povestea torturilor a inceput de la varsta de 15 ani, unde in cadrul unui concurs organizat intre prieteni, am castigat un premiu simbolic pentru cele mai bune dulciuri. Acest lucru mi-a dat incredere si am incept sa prepar din ce in mai multe dulciuri, ajungand la punctul in care sa imi pregatesc chiar si propriile torturi aniversare“, povestește pentru newsbv.ro, Carmen Gabriela Filip.
Torturile au avut mare succes in randul prietenilor, nu doar datorita gustului dat