Ingrediente:
4 banane
un plic budinca ciocolata
400 ml sirop de mentă
400 ml lapte integral
400 ml sirop de zmeură
colorant roşu
7-8 foi gelatină
lapte pentru budincă, cât scrie pe plic Cum prepari:
1. Se prepară în etape. Întâi se mixează bananele cu 2-3 linguri de lapte. Apoi se prepară o cantitate mică de gelatină care se amestecă în piureul de banane şi se toarna pe fundul unui pahar. Se lasă să se închege şi, între timp, se prepară budinca de ciocolată conform indicaţiilor de pe pachet. Dupa ce s-a răcorit aproape complet se toarnă peste piureul de banane. Se dă la rece.
2. Se prepară o cantitate mică de gelatină pentru siropul de mentă şi se toarnă peste budinca închegată. Se dă din nou la rece.
3. Laptele se fierbe si se raceste si apoi se amesteca cu gelatina. Se toarna peste siropul închegat si se da din nou la rece.
4. Sucul de zmeura se filtreaza si se amesteca cu gelatina preparata. Eventual, ca si în cazul siropului de menta, se poate adauga un pic de colorant alimentar. Se toarna în pahare si se lasa la frigider pentru 4 ore. Ingrediente:
4 banane
un plic budinca ciocolata
400 ml sirop de mentă
400 ml lapte integral
400 ml sirop de zmeură
colorant roşu
7-8 foi gelatină
lapte pentru budincă, cât scrie pe plic Cum prepari:
1. Se prepară în etape. Întâi se mixează bananele cu 2-3 linguri de lapte. Apoi se prepară o cantitate mică de gelatină care se amestecă în piureul de banane şi se toarna pe fundul unui pahar. Se lasă să se închege şi, între timp, se prepară budinca de ciocolată conform indicaţiilor de pe pachet. Dupa ce s-a răcorit aproape complet se toarnă peste piureul de banane. Se dă la rece.
2. Se prepară o cantitate mică de gelatină pentru siropul de mentă şi se toarnă peste budinca închegată. Se dă din nou la rece.
3. Laptele se fie