Schimbarea lui Pintilii de la pauză a dereglat considerabil mecanismul cu care Steaua şi-a obişnuit suporterii în precedenta campanie europeană
Poate pentru prima oară de când e la Steaua, Reghecampf a părut fără replică la organizarea tactică a polonezilor
Steaua – Legia, 1-1, în manşa tur a play-off-ului Ligii Campionilor. Un rezultat poate neaşteptat, greu de crezut înaintea meciului, dar acceptat mai de toată lumea la final. Dincolo de scor, care nu o exclude pe Steaua din ecuaţia calificării, ci doar îi face viaţa mai grea la Varşovia, rămân momentele din joc în care elevii lui Reghecampf au părut depăşiţi de adversarii lor. Adversari care au câştigat eventul în Polonia, şi nu în Georgia (Dinamo Tbilisi), dar care nu se pot compara cu Ajax Amsterdam. Nici vorbă de Chelsea, deţinătoarea Europa League.
E o problemă. Cât de gravă?
Aşadar, în compania unei echipe considerate, teoretic, sub Steaua ca valoare, trupa lui Reghecampf a părut vulnerabilă. Ori, mai bine spus, polonezii i-au scos şi mai mult în evidenţă slăbiciunile. Se poate vorbi despre o problemă la Steaua? După al doilea egal consecutiv pe teren propriu în Europa, roş-albaştrii par a avea o problemă. Întrebarea e cât de gravă este această problemă. ProSport a identificat şase dileme/probleme/întrebări, la care Reghecampf ar trebui să răspundă. Pentru că e în interesul Stelei şi al suporterilor ei. Şi pentru că antrenorul Stelei nu discută cu ProSport… Evident, dacă Steaua se va califica la Varşovia, vor fi destui care să ne reproşeze că am vrut răul echipei şi că au dreptate cei de acolo când aleg să nu discute cu noi. Ne asumăm bucuroşi acest risc, doar să se califice Steaua!
Chiricheş a lipsit mai mult în atac decât în apărare, pentru că şi Gardoş a jucat foarte bine
Emeric Ienei, fost antrenor Steaua
Piovaccari a marca