A inceput sa lucreze la McDonald’s in 1994, facand parte din prima echipa de angajati ai companiei americane in Romania. Daniel Boaje, actualul director general al McDonald’s, a acceptat invitatia Wall-Street.ro la un “pranz” foarte matinal si ne-a povestit parcursul sau in McDonald’s, companie ce a implinit 18 ani de prezenta in Romania, ce inseamna pentru el sa conduci aceasta companie, dar si ce prioritati sunt in lantul de restaurante fast-food.
L-am intalnit pe Daniel Boaje intr-o dimineata in restaurantul McDonald’s din cladirea de birouri America House, unde este si sediul central al companiei. Cu o cafea in fata, managerul crescut in McDonald’s ma astepta deja de cateva minute. Intr-o discutie care a durat circa o ora, Daniel Boaje mi-a povestit cum a ajuns sa lucreze in companie cu o exactitate care m-a surprins.
Restaurantul de la parterul America House este si locul in care Boaje ajunge de multe ori sa isi ia micul dejun.
“In fiecare zi mananc la McDonald’s: o briosa, o portie de Morcobete sau doar o cafea”, spune seful McDonald’s in timp ce ne incepeam ziua cu o cafea de la McCafé.
Seful McDonald’s are si cateva produse preferate cum este Big Mac, Grill Chicken sau McWrap. Trebuie sa mananc din toate pentru ca descrierea postului prevede verificarea calitatii”, spune Daniel Boaje, caruia ii place in general mancarea chinezeaza, italiana si cea romaneasca. “Aveam si un restaurant preferat chinezesc, dar s-a inchis”, ne spune seful McDonald’s.
Inceputul in McDonald's: "Am avut 8 interviuri, dupa fiecare mi s-a spus sa astept. Asta intr-o perioada doar cu telefonie fixa"
Daniel Boaje a inceput sa lucreze la McDonald’s in vara lui 1994. Facea parte din echipa de vanzari a Colgate Palmolive si a vazut un anunt de angajare al McDonald’s pentru manageri de restaurant. “N-am inteles nimic din anunt in afara de mana