Mulţi conducători auto au lăsat la vedere, în momentul în care au părăsit autoturismul, obiecte de valoare precum: telefoane mobile, produse alimentare în cantităţi semnificative, sume de bani, laptop-uri, actele maşinii, casetofoanele fără a le detaşa faţa, poşete, portmonee. Aceste bunuri au atras în cel mai scurt timp atenţia infractorilor, care, fără a se mobiliza foarte mult, au reuşit să le sustragă.
La nivelul judeţului Sălaj, în cele 7 luni ale anului au fost înregistrate 62 de furturi din autovehicule, din care 8 furturi de radiocasetofoane, 18 de combustibil din auto şi 36 alte obiecte din interiorul autovehiculului. Pentru a preveni astfel de evenimente nedorite, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sălaj recomandă câteva măsuri menite să reducă numărul faptelor de acest gen printre care să parcaţi în locuri iluminate, în zona de acţiune a oamenilor de ordine şi pază sau în garaj, să închideţi complet toate geamurile, să nu lăsaţi la vedere bunuri de valoare cum ar fi: radio, camere video, casetofoane auto, telefoane mobile, genţi sau să evitaţi să ţineţi în autoturism actele de identitate, de firmă, permis de conducere, cărţi de credit, ordine de plată, actele de înmatriculare ale maşinii. În cazul în care constataţi că s-a comis un furt nu umblaţi în maşină, ci sesizaţi cea mai apropiată unitate de poliţie. Mulţi conducători auto au lăsat la vedere, în momentul în care au părăsit autoturismul, obiecte de valoare precum: telefoane mobile, produse alimentare în cantităţi semnificative, sume de bani, laptop-uri, actele maşinii, casetofoanele fără a le detaşa faţa, poşete, portmonee. Aceste bunuri au atras în cel mai scurt timp atenţia infractorilor, care, fără a se mobiliza foarte mult, au reuşit să le sustragă.
La nivelul judeţului Sălaj, în cele 7 luni ale anului au fost înregistrate 62 de furturi din autovehicule, din care 8 furturi de radio