Câţiva liberali din Câmpia Turzii i-au pus gând rău şefului AJOFM Cluj, Daniel Don. Aceştia îi cer explicaţii cu privire la Combinatul Social, în condiţiile în proiectul se află deja în derulare şi o bună parte dintre disponibilizaţii de la Mechel au beneficiat de primele măsuri de recalificare.
Într-o scrisoare deschisă, Organizaţia PNL Câmpia Turzii, condusă de viceprimarul Dorin Lojigan, se arată nemulţumită de modul în care evoluează proiectul Combinatului Social. Lojigan îl acuză pe şeful Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Cluj, Daniel Don, că n-ar da dovadă de transparenţă.
Surprins de nerecunoştinţa liberalilor, Don a ţinut să reamintească faptul că acest proiect cu finanţare europeană a fost gândit, elaborat şi aplicat strict din iniţiativa sa şi numai în baza expertizei sale. Don spune că sarcina sa de serviciu nu presupune să gândească astfel de proiecte pentru disponibilizaţii de la Mechel şi că a decis să se implice doar pentru că i-a păsat de comunitate.
Viceprimarul municipiului Câmpi Turzii, Dorin Lojigan, a decis să lanseze o scrisoare deschisă pentru a critica proiectul Combinatului Social în numele organizaţiei locale a PNL, pe care o conduce. El şi-a motivat gestul prin faptul că iniţiativa îi aparţine şi că nu s-a consultat pe linie adminstrativă cu primarul. În scrisoare deschisă, Lojigan se declară nemulţumit de modul în care evoluează proiectul combinatului social, pentru că, spune el: „de 8 luni de când acesta a fost lansat (...) singurele activităţi care s-au desfăşurat au fost testările aptitudinilor a aproximativ 500 de persoane şi începerea, din luna august, a derulării unor cursuri de recalificare. Despre cea mai importantă secţiune a proiectului, şi anume întreprinderea socială, nu există nici o informaţie oficială din partea iniţiatorilor cu privire la stadiul de realizare a acesteia. Cele mai