Sunteţi amatori de senzaţii tari şi nu vă daţi la o parte când e vorba, de exemplu, să serviţi cina la o înălţime de 50 de metri. Atunci trebuie să vă rezervaţi timp săptămâna viitoare, pentru că Centrul Istoric al Capitalei va fi gazda unei premiere în perioada 5-8 septembrie. Primul eveniment „Bucharest in the sky” va avea loc în spate Hanului lui Manuc. Conceptul inedit a fost deja pus în practică în 43 de ţări europene.
Din ce constă, de fapt, de fapt evenimentul? Este vorba de o masă suspendată cu ajutorul unei macarale la 50 de metri altitudine, adică înălţimea unui bloc cu 15 etaje. În mijlocul ei, pregătit să servească bunătăţile din meniul ales, se află bucătarul-şef, chelnerul şi un entertainer, artist de profesie. Masa, cu o lungime de 9 metri pe 5 metri lăţime şi 5 tone, are o capacitate de 22 de persoane, scaunele având posibilitatea de a se roti la 180 de grade, astfel încât mesenii să poată admira, fără restricţii, priveliştea. Înălţimea maximă la care poate fi ridicată masa este de 50 de metri.
Iar dacă vă gândiţi la felurile de mâncare preparate, organizatorii nu servesc decât delicatese: creme speciale asezonate cu crackers asortaţi, ficat gigant cu sos de unt, piept de curcan caramelizat pe pat de ierburi, cartofi dulci cu coacăze, somon fume, ouă de prepeliţă cu caviar, şampanie, băuturi spirtoase şi vinuri renumite. Evident, şi preţurile sunt pe măsură: Breakfast in The Sky - 299 lei (25 de minute), Lunch in the sky – 599 lei (1 oră), Champagne in The Sky – 299 lei (25 minute), Dinner in the Sky – 799 lei (1 oră). Nu vă gândişi că aici se termincă distracţia. Celebra formaţie AMADEUS va completa atmosfera relaxantă de la înălţime cu muzică clasică. În plus, Aylin & The Lucky Charms vă vor introduce in lumea jazz-ului cu influenţe pop. În ultima seară, veţi putea asista şi la o premieră muzicală. Pentru prima dată fraţii Andreea şi